Strategii de succes.

Peste 1800 de proiecte implementate.

Managementul proiectelor Pitesti

Prelungire termen Concurs Planuri de Afaceri – DARE to Start – StartUp Plus Sud – Muntenia.

Prelungire termen concurs planuri de afaceri

Concurs Planuri de Afaceri – DARE to Start – StartUp Plus Sud – Muntenia.

Concurs Planuri Afaceri

Anunt achizitie:

Anunt achizitii Pitesti

Anunt achizitie:

Anunt achizitii Campulung

Expertiza Agrafics Communication in managementul proiectelor a fost dobandita prin numeroasele proiecte dezvoltate si implementate pentru clientii nostri. In momentul de fata, fie ca vorbim despre proiecte locale sau proiecte europene cu implicatii globale, suntem pregatiti sa raspundem provocarilor ce decurg dintr-o astfel de activitate. Agrafics Communication s-a familiarizat de-a lungul timpului cu toate fazele managementului proiectelor, reusind de fiecare data sa armonizeze toate activitatile, metodele si elementele componente care, in timp, transforma un proiect aflat in faza incipienta, intr-unul de succes. Ne-am facut un obicei din a le fi alaturi clientilor nostri pe intreaga durata a proiectului, cu precadere in momentele cheie, atunci cand este necesara expertiza unui consultant, pentru gestionarea cu maxima eficienta a anumitor aspecte, ce ar putea pune in balanta buna desfasurare a proiectului.

Anunt Inchiriere Spatiu

Agrafics Comunication SRL, inchiriaza un spatiu pentru desfasurarea activitatii de informare si consiliere profesionala in cadrul Proiectului: „Schimba-ti viitorul! Dezvoltarea sociala si economica a persoanelor defavorizate din zona de nord a Municipiului Câmpulung” - POCU/20/42/103450/ Spatiul care va fi inchiriat trebuie sa indeplineasca urmatoarele caracteristici:

  • Situat in Municipiul Campulung Muscel
  • Suprafata minim 70mp
  • Perioada 100 zile lucratoare.

Ofertele pot fi transmise pe adresa de mail: florin.ionescu@agrafics.ro. Relatii la telefon 0755 406 000, persoana de contact Florin Ionescu.

Anunt achizitie kit-uri de consiliere profesionala