Strategii de succes.

Peste 1800 de proiecte implementate.

Domenii de activitate

Domeniile in care activam

Consultanta

Am derulat mai mult de 90 de proiecte de consultanta, cu clienti privati sau institutii publice, pentru care oferim servicii de asistenta in scrierea si implementarea de proiecte cu finantare nerambursabila.

Cercetare si analiza

Furnizam intreaga gama de servicii specifice pentru elaborarea de programe generatoare de idei, inclusiv focus-grupuri, interviuri, analize, studii de opinie, evaluari si investigatii speciale. Aceasta cercetare devine fundamentul recomandarilor urmatoare în orice tip de proiect.

Expertiza si asistenta tehnica

In ultimii 8 ani am derulat de la proiecte de asistenta tehnica pe procese de informare pana la auditul proiectelor sau elaborarea de strategii nationale si politici publice pentru beneficiari institutionali ai finantarilor din POSDRU, PODCA, PNDR, POSMEDIU, POS TRANSPORT, POSCCE, REGIO, POCU, POR si programe de cooperare transfrontaliera.

Parteneriate internationale

Agrafics Communication a adunat in jurul sau, de-a lungul timpului, parteneri de renume din toate statele membre UE dar si Turcia, China, Canada sau USA (in care am derulat proiecte de schimb de experienta si know-how). Partenerii nostri din aceste tari fac parte din categoria firmelor de consultanta, agentii de comunicare, institutii de invatamant, organizatori de targuri si expozitii, autoritati publice centrale si locale.

Achizitii publice

In cadrul Agentiei avem o echipa de juristi si experti in achizitii publice care asigura de 12 ani sustenabilitatea business-ului nostru. De 6 ani oferim consultanta de achizitii companiilor romanesti si straine, mergand de la identificarea procedurilor de interes pana la elaborarea ofertei si asistenta juridica, trecand prin selectia potentialilor experti sau sustinatori/parteneri.

Comunicare institutionala

In cele peste 700 de proiecte de comunicare institutionala am lucrat cu toate ministerele si aproape toate companiile nationale din Romania. Am derulat, de asemenea, proiecte de comunicare institutionala pentru companii multinationale din domeniul FMCG si pentru mai multe ONG-uri.

Relatii publice si managementul crizei

Este un domeniu in care suntem alaturi de clientii nostri 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Respectand clauzele de confidentialitate putem spune doar ca, de-a lungul anilor, Agrafics Communication a manageriat cu succes crize care au implicat accidente de mediu, accidente de munca, discriminare la locul de munca, litigii sau acuzatii de coruptie.

Publicitate

In ultimii 15 ani am derulat campanii de publicitate care includ planificare strategica, servicii de creatie si productie, media planning si buying, pentru clienti publici si privati deopotriva.

Vocational training

Prin cursurile organizate am sprijinit peste 7000 de persoane in dezvoltarea carierei. Agrafics Communication este furnizor autorizat de formare profesionala, calitate in care am instruit, de-a lungul anilor, atat persoane vulnerabile cat si inalti functionarj publici.

Organizare de evenimente

Echipa agentiei a implementat peste 1800 de evenimente in Romania si in strainatate. Printre recorduri mentionam organizarea a 458 de evenimente in doua luni, derularea unei conferinte international cu 2000 de persoane sau vizite de studiu in care 200 de beneficiari s-au aflat simultan in 15 state Europene.