Strategii de succes.

Peste 1800 de proiecte implementate.

arrow icon white

DESPRE NOI

Am aparut in 2002 ca agentie de comunicare. De atunci, echipa a continuat sa creasca si specializarile sa se diversifice. Urmatoarea etapa a venit natural: am devenit consultanti in domeniile despre care, initial, doar am comunicat.

Am implementat programe, am facut asistenta tehnica si dezvoltare institutionala, am format personal contractual si functionari publici din majoritatea ministerelor si agentiilor din Romania.

Am fost implicati in proiecte multe si de mare anvergura. Am invatat bine si i-am invatat pe altii, am gestionat bugete impresionante, dar, mai ales, am reusit sa schimbam destine.

Strategii de succes.

Peste 1800 de proiecte implementate.

CONSULTANTA

CONSULTANTA

arrow icon white

Am derulat mai mult de 25 de proiecte de consultanta cu clienti privati sau institutii publice, pentru care oferim servicii de asistenta in scrierea si implementarea de proiecte cu finantare nerambursabila.

arrow icon green

Furnizam intreaga gama de servicii specifice pentru elaborarea de programe generatoare de idei, inclusiv focus-grupuri, interviuri, analize, studii de opinie, evaluari si investigatii speciale. Aceasta cercetare devine fundamentul recomandarilor urmatoare in orice tip de proiect.

CERCETARE
SI ANALIZA

EXPERTIZA SI ASISTENTA TEHNICA

In ultimii 6 ani am derulat de la proiecte de asistenta tehnica pe procese de informare pana la auditul proiectelor sau elaborarea de strategii nationale si politici publice pentru

beneficiari institutionali ai finantarilor din POSDRU, PODCA, PNDR, POSMEDIU, POS TRANSPORT, POSCCE, REGIO, POCU, POR si programe de cooperare transfrontaliera.

arrow icon white

beneficiari institutionali ai finantarilor din POSDRU, PODCA, PNDR, POSMEDIU, POS TRANSPORT, POSCCE, REGIO, POCU, POR si programe de cooperare transfrontaliera.

arrow icon green

Agrafics Communication a adunat in jurul sau, de-a lungul timpului, parteneri de renume din toate statele membre UE dar si Turcia, China, Canada sau USA (in care am derulat proiecte de schimb de experienta si know-how). Partenerii nostri din aceste tari fac parte din categoria firmelor de consultanta, agentii de comunicare, institutii de invatamant, organizatori de targuri si expozitii, autoritati publice centrale si locale.

PARTENERIATE INTERNATIONALE

ACHIZITII PUBLICE

arrow icon white

In cadrul Agentiei avem o echipa de juristi si experti in achizitii publice care asigura de 12 ani sustenabilitatea business-ului nostru. De 5 ani oferim consultanta de achizitii companiilor romanesti si straine, mergand de la identificarea procedurilor de interes pana la elaborarea ofertei si asistenta juridica, trecand prin selectia potentialilor experti sau sustinatori/parteneri.

ECHIPA

arrow icon green

Echipa de un staff permanent de 30 de persoane si aproximativ 100 de experti colaboratori, Agrafics Communication este o echipa omogena si performanta, ai carei oameni isi fac treaba cu pasiune si care traiesc la intensitate maxima orice noua provocare profesionala.

Pentru facilitarea unei selectii eficiente care respecta principiul egalitatii de sanse am elaborat o platforma de recrutare pe care o punem gratuit  la dispozitia tuturor celor care cauta sau ofera locuri de munca.

PUBLICITATE

arrow icon green

In ultimii 15 ani am derulat campanii de publicitate care includ planificare strategica, servicii de creatie si productie, media planning si buying.

In afara companiilor nationale si printre cei mai mari clienti ai nostri se numara Agrana Romania, producatorul zaharului Margaritar.

COMUNICARE
INSTITUTIONALA

arrow icon white

In cele peste 700 de proiecte de comunicare institutionala am lucrat cu toate ministerele si aproape toate companiile nationale din Romania.

Am derulat, de asemenea, proiecte de comunicare institutionala pentru companii multinationale din domeniul FMCG si pentru mai multe ONG-uri.

RELATII PUBLICE
SI MANAGEMENTUL
CRIZEI

arrow icon green

Este un domeniu in care suntem alaturi de clientii nostri 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

Respectand clauzele de confidentialitate, putem spune doar ca, de-a lungul anilor, Agrafics Communication a manageriat cu succes crize care au implicat accidente de mediu, accidente de munca, discriminare la locul de munca, litigii sau acuzatii de coruptie.

TRAINING VOCATIONAL

arrow icon green

Prin cursurile organizate am sprijinit peste 7000 de persoane in dezvoltarea carierei. Agrafics Communication este furnizor autorizat de formare profesionala, calitate in care am instruit, de-a lungul anilor, atat persoane vulnerabile cat si inalti functionari publici.

ORGANIZARE DE EVENIMENTE

arrow icon green

Echipa a implementat peste 1800 de evenimente in Romania si in strainatate. Printre recorduri mentionam organizarea a 458 de evenimente in doua luni, derularea unei conferinte internationale cu 2000 de persoane sau vizite de studiu in care 200 de beneficiari s-au aflat simultan in 15 state Europene.