Echipa

Echipa Agrafics Communication este formata din comunicatori, oameni care au investit enorm in pregatirea lor, care isi fac treaba cu pasiune si care traiesc la intensitate maxima orice noua provocare profesionala.

Pretuim valoarea umana si o cultivam in jurul nostru, pentru ca doar asa ne putem asigura de continuitatea muncii de calitate pentru care garantam.

Filosofia dupa care ne ghidam activitatea este sa nu sacrificam niciun efort pentru a veni in intampinarea cerintelor clientilor nostri, pentru a le intelege prioritatile si a le proiecta apoi ca proprii prioritati. Empatia cu clientii nostri si privirea situatiei din perspectiva lor au fost, sunt si vor fi intotdeauna prioritati pentru Agrafics Communication, deoarece consideram ca este punctul de plecare pentru atingerea obiectivelor.
Activitatea Agrafics Communication este impartita pe doua departamente: Comercial si Implementare proiecte.
Cele doua departamente sunt conduse de doi directori, care au o experienta manageriala vasta si rezultate dintre cele mai bune in domeniul in care activeaza. In cadrul echipelor conduse de cei doi manageri activeaza experti in domenii precum: Strategie, Creatie, Client service, PR, New Business, Media planning, Online, DTP, Juridic si Economic.

In consecinta, specialistii agentiei sunt intotdeauna pregatiti si dispun de cele mai bune solutii pentru a raspunde nevoilor clientilor nostri.

Experienta specialistilor nostri, coroborata cu viziunea strategica a managementului, genereaza o relatie de cooperare, care are la baza respectul pentru profesie si un profund spirit de colegialitate, atribute ce ne recomanda pentru a satisface cu maximum de eficienta si promptitudine, chiar si cele mai exigente cerinte.