Despre noi

Povestea noastra, a fiecaruia, este cea care ne confera identitatea, ne contureaza caracterul si ne formeaza reputatia. La inceput, povestea este despre noi, individual, insa pe masura ce ne dezvoltam, simtim nevoia aparitiei si a altor personaje in povestea noastra sau poate chiar sa facem parte dintr-o poveste mai mare. Povestea Agrafics Communication, intersectia povestilor noastre, intersectie pe care o remodelam de peste 11 ani.

Inceputurile

Debutul nostru in publicitate a avut loc in 2002, atunci cand a fost creata agentia de productie publicitara Agrafics. Cu o echipa mica, dar entuziasta, am facut primii pasi in lumea publicitatii. Au fost pasi mici, dar siguri, care ne-au ajutat sa intelegem lumea in care am intrat si sa punem bazele unei agentii de productie publicitara, care urma sa se dezvolte in agentie de publicitate full-service.

Dezvoltarea

Am intrat in lumea publicitatii si ne-am axat pe o activitate de nisa, care atunci insemna: print, tipar, materiale promotionale, branding, design, colantare, semnalistica. Pentru o perioada, acesta a fost universul nostru, insa manati de dorinta de a evolua si de a ne atinge intregul potential, ne-am hotarat sa scriem un nou capitol din “saga” Agrafics. Ne-am extins dintr-o agentie de productie publicitara, intr-o agentie de publicitate full-service, ne-am rebranduit si am adaugat “Communication” la deja cunoscutul “Agrafics”. Agrafics Communication si-a completat in scurt timp echipa cu un numar substantial de specialisti, alaturi de care si-a cladit reputatia ca una dintre cele mai importante agentii de publicitate din Romania.

Transformarea

Dupa o perioada intesata de proiecte de comunicare si campanii de advertising, in timpul careia am reusit sa ne cunoastem punctele forte si punctele slabe, capacitatile si limitele, am simtit nevoia unei introspectii. Concluzia a fost ca directia potrivita pe care trebuie sa o urmam in cadrul agentiei este comunicarea institutionala. A fost o provocare sa ne adaptam in acest mediu, insa grupul nostru a reactionat intotdeauna bine in fata unei provocari. Nucleul de angajati ai agentiei s-a pastrat de la inceputurile Agrafics si pana in ziua de astazi, cand Agrafics Communication a devenit una dintre cele mai importante agentii de comunicare institutionala din Romania. Acest lucru ne garanteaza coeziune si experienta in cadrul echipei si un statut privilegiat in raport cu competitorii. Un alt avantaj este ca aceasta experienta poate fi folosita pentru a modela profesional noii colegi, care vor completa grupul si se vor integra in familia Agrafics Communication.
Nu stim ce ne va rezerva viitorul, dar stim ca nimic nu ne va putea impiedica sa elaboram strategii de succes pentru clientii nostri. Iar aceasta este promsiunea pe care ne-am facut-o noua insine.

De ce Agrafics Communication
Echipa
Misiune si Viziune
Valori