Cariere

Anunt angajare specialist planificare media

 

 

 

Puteti descarca anuntul de aici

*pentru a citi anuntul aveti nevoie de Adobe Reader instalat

Oportunitati de cariera si procedura de aplicare

Agrafics Communication deruleaza, in acest moment, programe in care sunt implicati atat experti angajati pe proiect cat si personalul permanent din cadrul agentiei.

Cum se procedeaza?

La initierea fiecarui nou proiect este postat un anunt in sectiunea Posibilitate de colaborare a site-ului. In cazul in care considerati ca indepliniti cerintele minime solicitate, completati CV-ul in formularul pe care il descarcati de pe site si transmiteti-l la adresa indicata in anunt, pana la data expirarii termenului limita. Nu vor fi luate in considerare decat acele CV-uri care sunt completate corespunzator, indeplinesc toate cerintele din anunt si sunt insotite de documente doveditoare.

Doriti mai multe informatii pentru a lua o decizie?

Pentru orice intrebare referitoare la respectivul job, puteti transmite intrebarile pe adresa de e-mail indicata in anunt, iar raspunsurile vor fi postate pe site in cel mai scurt timp posibil. Vor fi luate in calcul doar intebarile venite din partea candidatilor, care prin CV-ul transmis au facut dovada indeplinirii tuturor cerintelor afisate.

Cand si cum contactati Agrafics Communication

Dacă sunteti interesat de unul din posturile de expert si sunteti deja in baza noastra de date, puteti trimite pe adresa noastra de email o scrisoare de interes. In cazul in care nu indepliniti cerintele pentru nici unul din posturile afisate dar doriti sa va inscrieti in baza noastra de date, va rugam sa completati formularul nostru standard de CV, indicand domeniul dumneavoastra de expertiza.

Aplicati CV

Daca doriti sa aplicati pentru unul din posturile anuntate, va rugam sa transmiteti CV-ul in formatul european.

Documente aditionale

La depunerea CV-ului, pentru a verifica indeplinirea cerintelor, va rugam sa ne transmiteti copii electronice ale diplomelor de studii si ale certificatelor profesionale obtinute si mentionate in CV, copii ale certificatelor si/sau referintelor emise de angajatori sau beneficiari,  care sa probeze experienta indicata in CV si durata de lucru in domeniile/proiectele cerute.

Posibilitate de colaborare

Posturi disponibile:

EXPERT ACHIZITII PUBLICE Responsabilități:

– lucru cu sistemul electronic de achizitii publice (SEAP) – formulare eventuale solicitari de clarificare la documentatii de atribuire – intocmire documentatii de calificare la proceduri de achizitie publica – intocmire oferte tehnice si financiare in concordanta cu cerintele din documentatiile de atribuire – solicitare si centralizare oferte furnizori pentru intocmirea ofertelor – formulare raspunsuri la eventuale solicitari de clarificari ale autoritatii contractante

Cerințe:

– Experienta relevanta in achizitii publice – peste 2 ani – Studii universitare finalizate – Cunoastere aplicatii MS Office – Cunoastere sistem electronic de achizitii publice (SEAP) – Cunoasterea legislatiei in vigoare in domeniul achizitiilor publice – Excelente abilitati de comunicare, relationare, planificare si respectare dead-line-uri – Spirit responsabil, organizat si dornic sa lucreze intr-o echipa puternica CV-urile in limba romana se transmit la

luciana.dumitrache@agrafics.ro.